15 okt 2018
Geocaching

Geocaching er en sport, hvor du ved hjælp af en GPS-modtager, fx en smartphone kan finde skatte i naturen. I Aarhus-området findes der over 3.000 caches, og nu er der også mulighed for at gå på skattejagt i Stavtrup.

Grundejerforeningen har fået en henvendelse fra et medlem, der er ivrig geocacher, og derfor har oprettet/gemt en cache, der venter på at blive fundet, ved det grønne område mellem Rugbjergvej og Højvangsvej.

Er du klar på skattejagt,skal du oprette en gratis geocaching konto og downloade den officielle Geocaching® app.

Skattejagten kan betyde lidt ekstra aktivitet på området og legepladsen. Der er i beskrivelsen af cachen henstillet til, at skattejægere i bil parkerer på hovedvejen på Højvangsvej eller på vendepladsen Rugbjergvej 27-47.

God jagt!