Orientering om kontingent 2021

Der har desværre været problemer med dette års kontingentopkrævning for medlemskab af grundejerforeningen.

Grundet udsættelse af generalforsamlingen fra februar til maj, blev årets kontingentopkrævning ligeledes udsat. Det betyder desværre, at en del af foreningens medlemmer vil opleve, at jeres betalingsservice-aftale med automatisk betaling af kontingent er blevet annulleret grundet inaktivitet.

I skal således tilmelde betalingen til betalingsservice endnu engang, når I modtager kontingentopkrævningen pr. 1. oktober 2021.

Bestyrelsen beklager ulejligheden, og vil sætte stor pris på, at I tilmelder betalingsservice igen, da det er billigere for foreningen at opkræve via betalingsservice frem for girokort.

Ved spørgsmål, ændring af navne eller andet, bedes du kontakte Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.