Generalforsamling

Generalforsamlingen er foreningens højeste myndighed og afholdes hver år i februar måned. Medlemmerne indkaldes skriftlig - på papir i postkassen og via mail med mindst 14 dages varsel.

Generalforsamlingen er din mulighed for at komme med input til foreningens aktiviteter og arrangementer, og har du lyst at deltage i bestyrelsens arbejde kan du stille op på generalforsamlingen

Forslag som medlemmerne ønsker behandlet på generalforsamlingen skal skriftligt være formanden i hænde senest 7 dage før generalforsamlingen afholdes.

Her på siden kan du finde indkaldelser med regnskab, indkomne forslag og referater af generalforsamlingen.

Materialer fra generalforsamlingen