Nyhedsbrev netop sendt ud

I årets første nyhedsbrev fra grundejerforeningen ser vi frem til generalforsamlingen onsdag den 23. februar 2022, og så inviterer vi til den traditionsrige fastelavnsfest.

Grundejerforeningen har modtaget en hjerterstarter fra TrygFonden og inviterer på gratis førstehjælpskursus, og vi fortæller også om beskæring af træer og medlemskab af Stavtrup Fællesråd.

Grundejerforeningen vil også gerne benytte lejligheden til at takke Peter Jacobsen for det fine juletræ i rundkørslen i december.

God læselyst - og vi ses til generalforsamlingen den 23. februar!

Læs nyhedsbrevet her - og husk at tilmelde dig nyhedsmailen fra grundejerforeningen, så du ikke går glip af nyheder og informationer fra grundejerforeningen.