Læs referatet fra generalforsamlingen

Vi havde gerne set lidt flere af foreningens medlemmer, da vi onsdag den 23. februar inviterede til generalforsamling i Stavtrup Grundejerforening. 

Kun få husstande var mødt op i Årstidernes Spisehus for at give deres besyv til bestyrelsens fremtidige arbejde. På dagsordenen var en række forslag til forskønnelse og forbedring af vores fællesarealer. Der blev besluttet at nedsætte et grønt udvalg, der skal arbejde videre med planerne

Rolf Thorup, Rosendalvej 50, Martin Bergstrøm, Højvangsvej 50 og Marianne Gay, Rosendalvej 22, modtog alle tre genvalg til bestyrelsen og Lea Birk Andersen, Højvangsvej 31 er nyvalgt suppleant.

Der er stadig en ledig suppleant-plads, såfremt der sidder nogen derude, der har lyst at deltage i bestyrelsens arbejde med at gøre Stavtrup til et skønt sted at bo? I så fald kan du kontakte post@stavtrupgrundejerforening.dk

Bestyrelsen kan kontaktes på post@stavtrupgrundejerforening.dk og har konstitueret sig med Rolf Thorup som formand og Martin Bergstrøm som næstformand.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.