Se fotos fra fastelavn

Det krævede mange slag at befri katte og klementiner fra tønderne, da Stavtrup Grundejerforening afholdt årets fastelavnsarrangement søndag den 27. februar.

Heldigvis havde vi allieret os med Stavtrups stærkeste superhelte, sejeste prinsesser og andet godtfolk og vilddyr, som leverede en solid indsats, hvilket blev honoreret med slik og fastelavnsboller.

Efter kroning af adskillige kattekonger og kattedronninger, tilfaldt æren som de bedst udklædte en cykelrytter, en piratzombie, en Lucario og et stenalder-makkerpar.

Tak for en herlig formiddag med knap 100 tilmeldte. Grundejerforeningen vil gerne takke Strandvejens Bageri i Risskov for lækre fastelavnsboller til fastelavnsfesten,