Ny begrænsning på trailerlån pr. 1. maj 2022

Det er populært at låne foreningens to trailere blandt grundejerforeningens medlemmer. Derfor vil vi en forsøgsperiode begrænse tidsperioden pr. booking, så endnu flere medlemmer kan få gavn af trailerne.

Hvor det før har været muligt at booke traileren i op til 12 timer i en enkelt booking, vil det fra den 1. maj kun være muligt at lave en seks timers booking pr. udlån.

De færreste har indtil nu aktivt brugt traileren i 12 timer, men har for en sikkerheds skyld booket 12 timer, hvilket har gjort at traileren har stået ubrugt, selv om den fremgik som værende booket i systemet.

Fra 1. maj kan du således kun booke en trailer i seks timer pr. booking. Såfremt du har brug for traileren længere tid, kan du lave to på hinanden følgende bookinger. Vær dog opmærksom på, at der i systemet er begrænsninger på, hvor mange bookinger en bruger kan foretage pr. måned.

Såfremt du kun har et hurtigt ærinde med traileren opfordrer vi dig til kun at booke den tid, du skal bruge, fx en time eller to, så flere medlemmer kan gøre brug af trailerne.

Har du glemt din kode, mistet dit login eller er du aldrig blevet oprettet som bruger af trailerbookingen, kan du kontakte post@stavtrupgrundejerforening.dk

Bemærk, at der pr. 1 maj kommer ny låsekode, som bliver udsendt med bekræftelsesmailen, når du booker.