Nyhedsbrev netop sendt ud

Efteråret er over os, og det betyder, at det snart er tid til containere til haveaffald.

Inden du får travlt i haven, synes vi dog, at du skal læse oktobers nyhedsbrev fra grundejerforeningen.

Heri siger vi nemlig tak for en herlig sommerfest og en skøn Skt. Hans, og vi hylder Stavtrups hurtigste trillebørsræsere. Også en stor tak til Strandvejens Bageri for lækre kager til grundejerforeningens Sommerfest.

Efterårets containere til haveaffald kommer den første weekend i november, og der er asfaltarbejde på Højvangsvej i uge 42.

PS: Husk et græskar foran hoveddøren eller anden halloweenpynt, hvis du ønsker besøg af små monstre, skøre hekse eller vilde vampyrer den 31. oktober. De uhyggelige væsener kan efter sigende formildes med slik - ellers er der risiko for ballade!

Har du ikke modtaget nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig her i boksen ved siden af.