Invitation til fastelavnsfest

Fastelavnssøndag er i år i vintereferien, og derfor har grundejerforeningen valgt at udskyde festlighederne til senere.

Derfor afholdes Stavtrup Grundejerforenings traditionelle fastelavnsarrangement søndag den 25. februar kl. 10.00-13.00.

Vi håber at se mange af vores medlemmer og deres børn/børnebørn til en hyggelig formiddag i kantinen på Højvangskolen.

Vi skal slå katten af tønden og finde årets kattekonge og kattedronning i flere forskellige aldersklasser. Vi byder på fastelavnsboller, slikposer, juice og kaffe.

Kom i dit bedste kostume! Vi kårer årets flotteste pige, dreng og voksen.

Tilmelding er nødvendig og skal af hensyn til indkøb ske senest mandag den 19. februar kl. 12.00.