Sådan forebygger du indbrud

Bliv klogere på, hvad du kan gøre for at forhindre indbrud hos dig og din nabo, når Stavtrup Grundejerforening torsdag den 29. februar kl. 19.00 får besøg af en indbrudsekspert fra Bo Trygt.

Kom og få inspiration til, hvilke tiltag du kan gøre for at forebygge ubudne gæster i din bolig, og hvordan vi kan hjælpe hinanden med at gøre vores kvarter mindre attraktivt for indbrudstyve.

Alle foreningens medlemmer er velkome og oplægget er gratis.

Efter oplægget afholdes foreningens generalforsamling samme sted kl. 20.00. Der serveres kaffe, kage, øl og sodavand.

Tilmelding til oplægget er nødvendigt. Ønsker du kun at deltage i generalforsamlingen behøver du ikke tilmelde dig.