Nyhedsbrev netop sendt ud

Efter en våd vinter er der endelig en smule solskin i vejrudsigten, og blomsterne springer ud. Det betyder, at haveaffaldet snart hober sig op, og derfor kommer forårets containere 24.-26. april.

Inden da kan du låne grundejerforeningens trailere, nyde de fine fotos fra fastelavnsfesten eller læse referatet fra generalforsamlingen.

I dette nyhedsbrev søger vi også suppleanter til bestyrelsen og medlemmer til det grønne udvalg. Og så inviterer Aarhus Kommune sammen med Østjyllands Politi og Bo Trygt-kampagnen til workshop om indbrudsforebyggelse.

Læs nyhedsbrevet her - og skriv dig på listen i boksen til højre, så du ikke går glip af nyheder og invitationer fra grundejerforeningen.