Stavtrup Grundejerforening bakker op om Stedet, der samler

I Stavtrup Grundejerforening har bestyrelsen med glæde fulgt arbejdet mod etablering af ”Stavtrup Multihal – Stedet der samler”.

Som borgere i Stavtrup og som repræsentanter for beboerne på Højvangsvej, Rugbjergvej og Rosendalvej glæder vi os over det store arbejde der bliver lagt i projektet fra Stavtrup IF, og ikke mindst multihalsudvalget og de arbejdsgrupper herunder, der arbejder for at skabe et idrætsmæssigt, socialt/kulturelt, samt rekreativt samlingspunkt centralt i Stavtrup.

Derfor giver vi formelt vores opbakning til Multihalsudvalget, og vil støtte op om gennemførelsen af projektet på de måder, der er os muligt under det mandat vi har fået fra vores grundejere.