Ses vi til sommerfesten?

Søndag 23. august klokken 11.00-14.00 er der traditionen tro sommerfest for grundejerforeningens medlemmer på det grønne areal mellem Højvangsvej og Rugbjergvej - i år i en coronavenlig udgave med god plads mellem tæpperne og tilgængelig håndsprit.

Grundejerforeningen er igen i år vært ved en grillbuffet bestående af spyd, ben og pølser samt diverse drikkevarer.

I skal således kun medbringe tilbehør til eget forbrug i form af salat, pasta, brød mm. Husk også service, bestik og et tæppe til at sidde på.

Inden frokosten - fra klokken 11.00 - inviterer vi til børneloppemarked, hvor alle børn har mulighed for at sælge ud af det gamle legetøj samt investere i nyt. Medbring derfor gerne børnelopper, mobilepay samt et tæppe til at udstille herlighederne.

Efter frokosten er der mulighed for at udfordre dine naboer i det efterhånden traditionsrige forældre-barn-trillebørløb samt kongespil. I år er der også tegnekonkurrence.

Herefter er der kaffe og kage, før vi siger tak for i år.

Vi håber, at mange medlemmer har lyst til en tilbringe en hyggelig eftermiddag i selskab med naboerne.

Tilmelding er nødvendig og skal af hensyn til maden ske senest mandag 17. august klokken 12.00 via nedenstående knap.

Af hensyn til det gældende forsamlingsforbud er vi desværre nødt til at lukke tilmeldingen, når vi når 100 deltagere.

OBS; Har nogen i husstanden symptomer på coronavirus på dagen, bedes I blive hjemme!
Tilmeld mig nu
Vi glæder os til en hyggelig dag

Bestyrelsen for Stavtrup Grundejerforening