Nyhedsbrev netop sendt ud

Der er seks uger til juleaften, men allerede i morgen kan du få glæde af grundejerforeningens nye trailer. Pas godt på vores allesammens Trailer 2

Der er overvældende stor interesse for projektet; Vild med Stavtrup, og ledige pladser i Stavtrups støj-gruppe.

Vi glæder os til at se juletræet oplyse rundkørslen og håber at I alle får en dejlig - omend noget anderledes juletid.

Pas godt på jeres hus her i den mørke tid - lån fx grundejerforeningens radonmåler og få overblik over radonniveaet i din bolig, og husk Nabohjælp, hvis du eller dine naboer er ude af byen i den søde juletid.

God læselyst i november nyhedsbrevet fra Stavtrup Grundejerforening.

Læs nyhedsbrevet her - og tilmeld dig maillisten, så du ikke går glip af nyheder fra grundejerforeningen.